Wat doe ik?

Wat doe ik en waar kan ik jou mee helpen?

Positive groundwork

Met behulp van een markeringssignaal, targetstick en cues werken we met positieve bekrachtiging om te zorgen dat samenwerken met je paard ook écht samenwerken is. Op een manier zodat jij én je paard het leuk vinden!

Hulp bij trailerladen

Jouw paard is doodsbang om de trailer in te gaan of heeft een nare ervaring gehad op de trailer. Door de nadruk te leggen op het trainen met positieve bekrachtiging, werken we toe naar een ontspannen situatie. Een situatie waarin jouw paard vrijwillig de trailer in loopt!

Bachbloesem Remedie

Bachbloesem wordt ingezet om de gemoedstoestand en emoties van het paard te beïnvloeden. Het helpt bijvoorbeeld om een paard te kalmeren of minder angstig te maken. Regelmatig zet ik bachbloesem in of ik maak een op maat gemaakte remedie, passend bij jouw paard.

IMG_20170731_131715_898