Bachbloesem Remedie

Equivalence bachbloesem remedie

Bachbloesem wordt ingezet om de gemoedstoestand en emoties van het paard te beïnvloeden. Het helpt bijvoorbeeld om een paard te kalmeren of minder angstig te maken tijdens het trailerladen of rondom andere stress factoren.

Op het moment dat ik denk dat Bachbloesem de training kan ondersteunen, kan ik een op maat gemaakte Bachbloesem voor jouw paard samenstellen. De Bachbloesem wordt samengesteld op het specifieke probleem of gedrag per paard. Geheel op maat gemaakt door mijzelf. In mijn opleiding heb ik geleerd hoe ik Bachbloesem toepas om een positief effect te bereiken. Inmiddels heb ik vele paarden ondersteund met een persoonlijke Bachbloesem remedie.

Niet alleen kijk ik naar de gemoedstoestand of emotie op dat moment, maar ook naar het karakter en de omgevingsfactoren van het paard.

Wil je meer weten over Bachbloesem of wil je een op maat gemaakte remedie bestellen?